ریبوفلاوین محلول دراب است وقابلیت حل شدن دراتانول راداردولی درچربیها حل نمیشود.این ویتامین برخلاف ب1 نسبت به حرارت مقاوم است ازمنابع طبیعی ریبوفلاوین میتوان به فراوردهای دامی اشاره کردمثل(جگرگوساله،ماست،استیک فیله،گوشت گاو،).غلات وکنجاله های پروتئین ازنظرریبوفلاوین فقیرند.ریبوفلاوین توسط میکروارگانیسم های دستگاه گوارش ساخته میشوند.وجودریبوفلاوین درحفظ غشاهای مخاطی ضروری است .وبا حفاظت ازغشا میلین اعصاب محیطی موجب حفظ ویک پارچگی رشته های عصبی میگرددازانجایی که وجود این ویتامین برای متابولیسم کربوهیدراتها، پروتئین ها وچربیها ضروری است.ریبوفلاوین درمقابل حرارت ومحلولهای اسیدی مقاوم ودرتماس با نور افتاب پایداری ندارد.عوارض ناشی از کمبود ریبوفلاوین:1عدم تمایل جوجه به حرکت2راه رفتن پرنده برروی مفصل هوک،*فلجی انگشت پا به داخل درجوجه ها،تلفات جنینی با علائم کوتلگی وپرچماغی،افزایش چربی وافزایش اندازه کبد ضخیم شدن تدریجی پوست،اتروفی دیواره دئودنوم،ایجاد پوسته روی پلک واطراف دهان واسهال.قابلیت جوجه دراوری بعلت تلفات جنینی درانکوباسیون کاهش میابد
درباره این سایت